Veel views op TikTok: in 6 stappen 100k views

Gepubliceerd op 12 juni 2021 om 20:00

🤳 100k views met 1 video... Hoe doe je dat?

Als ondernemer of coach met een missie wil je veel geld verdienen, maar ook veel aandacht krijgen op je video’s...

Ook al sta je hiermee in het middelpunt van de aandacht, draait het stiekem om wat jouw toekomstige klant uit jouw video content kan halen! #impactmatters

❌ Krijg je weinig interactie op je video’s?
✅ Bekijk dan hoe je dit kan veranderen om meer mensen te bereiken met jouw volgende authentieke video!

Je kunt de trend volgen of de trend zetten... En jouw persoonlijk leven bevat vaak unieke verhalen die niemand op jouw manier heeft beleefd... Denk aan het halen van een rijbewijs. Velen behalen die, maar de ervaring ernaartoe is uniek:

"Ervaar meer groei" is de meest algemene zin die niets aanvult of voor de kijkers ECHT iets betekent... Voor jou wel, maar dat is omdat jij in jouw wereld leeft, zoals wij alleen een beetje Werk daarom met iets anders... (lees verder)

Kies 1 voorbeeld van hoe een ondernemer of coach kan groeien bv. "leer beter spreken.." Daarna kun je nog het voordeel van het beter leren spreken benoemen, of de ander vertellen hoe jij dit heb geleerd...

Wat is jouw verhaal? Niet "heel jouw verhaal", maar EEN verhaal bv. diploma-uitreiking. Dit is SUPER herkenbaar en zorgt ervoor dat jouw video content niet te gecompliceerd is. En des te makkelijker te begrijpen het is, des te meer kijkers het kunnen delen.

Nu je het 1) herkenbaar heb gemaakt 2) een verhaal heb verteld is stap 3: laten zien dat je NIET perfect bent, oftewel: een mens...

Benoem JOUW pijnpunt... Nee, niet van jouw doelgroep maar die van jou. Vaak ben jij "jouw publiek" en zal je door jouw kwetsbare kant te benoemen jezelf als mens maar ook ERVARINGSDESKUNDIGE online goed kunnen positioneren.

Onwijs belangrijk: de les, de moraal, de kernboodschap van het verhaal... Zorg ervoor dat jouw video content niet altijd verhalen bevat, zonder enig duidelijk moraal of uitkomst. Bv. "door op het publiek te focussen en niet op jezelf (je houding), zal je comfortabel spreken voor een groep."

Volg mij (videomarketeer Marko) gratis op Instagram voor nieuwe waardevolle inzichten m.b.t. video content maken waarmee je meer interactie, volgers en aanvragen binnenkrijg:

Reactie plaatsen

Reacties

marc de wit
2 jaar geleden

mag ik graits tiktok vieuws