O N S   V E R H A A L

R E C O N S T R U C T E D


Over Anastazya:

Marko's vrouw, make-up artiest, designer en fotograaf. Ik, Marko, typ momenteel even deze tekst voor haar. Zij is mijn steun en toeverlaat, mijn koningin, mijn beste vriendin en business partner. Zonder haar was dit allemaal NIET mogelijk.

Ze stuurt mij bij, op het moment dat ik weer gekke ideeën wil gaan uitwerken die eigenlijk destructief zijn voor mijn business.

Ze is scherpzinnig en heeft een van de grootste harten die ik ken. In 2015 hebben we elkaar via Instagram leren kennen, dit ging door naar Facebook, Skype en uiteindelijk ontmoetten we elkaar op Rotterdam Centraal en was het liefde op eerste gezicht, ze was zeker geen catfish, zelfs mooier in het echt, puur, rauw en echt. Daar houd ik van. Dat is Anastazya vanuit mijn perspectief.Over Marko:

 

Ik ben Marko, in 2018 als verlegen introvert gestart met met mijn ondernemersreis door vooral te doen wat me van nature niet goed licht: in de spotlight staan, spreken en risico's nemen d.m.v. het mezelf filmen, persoonlijke verhalen delen en dit op social media posten om te leren omgaan met (online) kritiek en meningen.

In oktober 2019 het bedrijf RECONSTRUCTED gestart om ondernemers met een verhaal podium te bieden online, zonder filters om binnen enkele seconden een groter publiek te bereiken en inspireren met als concept "Ik maak jou een koning/in op camera!"

Vanaf 2020 - 2022 heb ik met "short video content" een aantal TikTok accounts (zie onder) met miljoenen weergaven en tienduizenden volgers helpen te groeien. Ben jij de volgende?

Wat doet Marko?

 

Marko maakt taboes bespreekbaar, is een video content creator die TikTok workshops verzorgd, ondernemers coacht in het zelfstandig langdurig en winstgevend zichtbaar zijn op social media zodat ze een autoriteit worden d.m.v. deze kort en krachtige video's.