Jouw moeder haalt meer views op TikTok... Waarom?

Gepubliceerd op 4 juni 2021 om 08:32

Hieronder zien we Marlou, moeder en ondernemer. Zij was vrij sceptisch over het gebruik van TikTok: "dat is alleen voor kinderen, het is niets voor business of voor mij." Maar ze wist zichzelf te herbouwen #RECONSTRUCTED.

 

En laten we direct zijn: het is gezond om te twijfelen en wij allen twijfelden over TikTok, maar waarom haalt zij net als andere volwassenen toch 100.000 weergaven op een TikTok post? Omdat ze 1 van de 5 dimensies van haar karakter bespreekt: ze is (half) Antilliaans, terwijl ze een lichte huidskleur heeft.

Naast dit aspect is ze ook een ondernemer, moeder, vriendin en food lover. Dit zijn 4 andere thema's die ze ook heel specifiek kan benoemen in een video, waardoor mensen makkelijker met haar kunnen gaan verbinden.

En zo kan jij ook met jouw volgende TikTok post viraal gaan. Heb het over je persoonlijk leven, doe geen voice-over, maak de video minimaal 15 to maximaal 20 seconden lang en vraag jezelf elke 3 seconden af: "zou ik nu verder blijven kijken, als ik in de schoenen van de kijker stond?"

Is het antwoord nee? Film opnieuw. Zorg voor een 'hook' en start met een persoonlijke uitspraak bv. "ik ben Antilliaans, ondanks dat ik een lichte huidskleur heb." Hierna volgt een kort verhaal of ervaring uit jouw verleden, waardoor je gevoelens opwekt bij de kijker.

Wat je wilt is gaan voor de 100% kijktijd. Als jij 15-20 seconden video 100% kijktijd krijgt, wat inhoudt dat de video af is gekeken, en als die daarna nog eens wordt gedeeld of opnieuw wordt gekeken... Wauw! Dan zal die viraal gaan.

Volg ons op Instagram voor de nieuwste TikTok updates!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.