Zelfverzekerd videopresenteren met deze techniek

Gepubliceerd op 8 juni 2021 om 20:00

Heeft het te maken met verkoop of storytelling technieken?

Denk aan intonatie, stemgebruik en structuur? Nee. Dit zijn allemaal externe factoren. Technieken die jou van buitenaf zelfverzekerd laten presenteren.

Aan de andere kant hebben we interne factoren zoals jouw zelfbeeld, zelfkennis en zelfrespect.


1. Zelfbeeld: wat is het verhaal dat jij jezelf vertelt? Is het dat je verlegen bent, terwijl eigenlijk niemand dat vindt?

2. Zelfkennis: je zegt jezelf te kennen, maar wanneer je een video opneemt dan vind je je stem raar? Neem jezelf daarom ook op en kom bij de laatste interne factor:

3. Zelfrespect: pas wanneer jij begrip bent voor wie je bent, jezelf een positief en krachtig verhaal vertelt, zal jij zelfverzekerd kunnen vloggen.

Onthoudt ook dat als je alles als een "warming-up" ziet, alles ook gemakkelijker gaat. Zie het niet als "NU OF NOOIT", want dan wordt het eerder NOOIT.

Zelfverzekerd videopresenteren leren we pas wanneer we het als een spier beginnen te trainen en vanaf minimaal 3 vlogs (trainingen) in de week zal jij serieuze resultaten beginnen te zien...

Wil jij jezelf opnemen op camera en jouw zelfbeeld versterken? Lees dan hier meer over de cursus "overwin je camera-angst en maak extra winst."

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.