TikTok Zonder Dansjes

TikTok Zonder Dansjes startte in 2020 toen Marko zonder te dansen op TikTok video's ging delen. Binnen 15 seconden vertelde hij een verhaal, dit herhaalde hij 1x per dag, 7 dagen in de week, dit resulteerde in 49,300 volgers in 2021, die Marko verloor omdat hij te veel de grenzen op zocht.

 

Vanaf midden 2021 t/m midden 2022 heeft Marko 55.000+ volgers opgebouwd en leert hij professionele ondernemers zijn methode.

 

Hoe werkt het? (een simpele analyse)

 

1. Je noteert een verhaal of moraal bv. een moraal/kernboodschap zoals: "Doe normaal dan doe je al gek genoeg." of "Culturele schaamte is niet nodig, wees jezelf."

2. Daarna noteer je een persoonlijk verhaal gebonden aan de moraal bv. "Op vakantie in Kroatië kon ik 100% mezelf zijn, omdat..."

3. Daarna grijp je jouw mobiel en bedenk je hoe je dit het best kan verwoorden, ZONDER UITGEBREID script, zodat het grotendeels authentiek aanvoelt en het verhaal klopt.

4. Je deelt de reis van de held, hoe jij van A) culturele schaamte in Nederland (doe normaal dan doe je al gek genoeg) naar B) volledig jezelf kunnen zijn op vakantie, ging.

5. De video bewerk je in de gratis bewerk app 'InShot' met ondertiteling en eventuele zoom in/out effecten. Dit is zo veel makkelijker dan je denkt.

6. Daarna zet je de video klaar op TikTok, velen zetten dezelfde video ook in voor Instagram Reels of YouTube Shorts en zelfs LinkedIn video content.

7. Je kiest de juiste hashtags, muziek en beschrijving passend bij de inhoud van de video en bouwt hiermee aan je online zichtbaarheid, toegankelijkheid en bekendheid.

 

De uitdaging ligt niet bij het bedenken, filmen en bewerken van een video, wel bij het volhouden van zichtbaar zijn. Dit mag je met plezier doen, je hoeft niet als een of andere goeroe een ander te vertellen dat die 'moet' doen. Door het inzetten van persoonlijke verhalen verhoog je jouw creatieve IQ (CQ) als het gaat om het creëren van video content.

 

Zoals je bij de voorbeelden hieronder ziet, biedt video content je het meeste zichtbaarheid, maar niet alleen dat... Het zorgt er ook voor dat je wordt onthouden! Een blijvende impact om je doelgroep tot je aan te trekken omdat je laat zien dat je MENS bent, naast het zijn van een PROFESSIONAL.

 

Wat wij jou niet leren is:

A) Vloggen, we leren jou VIDEO STORYTELLING

B) Een ander online de LES LEZEN, wij leren jou inspireren waardoor je online aandacht verzamelt

C) Adverteren, want daar heb je budget voor nodig. Hiervoor heb je alleen je mobiel nodig, lef, structuur in je verhaal, plezier en discipline.

 

Wat wij jou wel leren is:

A) Met de korte video content (15-60 seconden) toegankelijk worden voor jouw doelgroep.

B) Uit de toegankelijkheid ontstaan gesprekken, hiermee begin je te bouwen aan online relaties en vertrouwen.

C) Door proactief te posten en reactief te reageren op interactie zal je jouw wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse potentiële klanten verhogen en zo ook je omzet.

 

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van klanten die wij hebben geholpen aan online status, toegankelijkheid en verhoging van omzet. Schroom niet om even een appje te versturen via de knop hieronder, want wij staan altijd klaar om jouw verhaal en wensen aan te horen, want dat is waarom we doen wat we doen.