WELKOM, TROUWE TIKTOK VOLGER.WAAROM ROUTINE DISCIPLINE?


Hieronder zie je een foto van een training van Rico Verhoeven in 2012, voordat hij een beroemde vechter werd... Ik ging op kickboks puur en alleen om meer zelfvertrouwen te ontwikkelen en het hielp! Als je jezelf fysiek kunt verdedigen, dan word je mentaal sterker waardoor verbale confrontaties en gesprekken ook weer makkelijker worden... Toch?

Alhoewel ik al snel een sixpack kreeg, was ik nog steeds onzeker. 4 jaren gingen voorbij en in 2016 besloot ik om het roer om te gooien. Ik trainde wel, maar mijn mentale gesteldheid was ZWAK. Onzeker met de meiden, onzeker in confrontaties en de sixpack bleek niet te helpen... Ik besloot datgene te doen waar ik onwijs veel angst voor had en wat mij als introvert te veel energie kostte: praten. Praten met onbekenden tijdens het uitgaan, praten met de camera tijdens een Twitch gaming live stream en praten op YouTube. Gewoon... Wennen aan mezelf en oefenen met spreken, want wellicht zou dat helpen? Ik begon ondernemers en beroemdheden zoals de Nederlandse Coureur Tim Coronel te interviewen en bouwde door deze rijke ervaringen aan mijn zelfvertrouwen. Mijn stemgebruik, mimiek, intonatie en non-verbale communicatie verbeterde! Ik ging voor groepen staan, letterlijk in het openbaar (buiten) en ging steeds meer uit mijn comfortzone... Ik maakte al deze nieuwe connecties omdat ik gedisciplineerd en zelfverzekerd bleef posten op social media.

"TikTok 3 push-ups per nieuwe volger" was een titel die ik op een dag ging testen tijdens mijn TikTok live in 2020... En ik motiveerde hierdoor honderden mensen om meer uit hun fysieke en dus ook mentale gezondheid te halen. Prachtig! Totdat ik verbannen werd en 2 opties had: 1. Stoppen met TikTok, want wie weet stop ik er weer veel tijd en moeite in en verbant TikTok mijn account weer of 2. Doorgaan. Ik koos voor optie 2, want ik wil een grote inspirator zijn in Nederland en jij, de kijker en volger inspireert mij ENORM om door te gaan! En hierom wil ik ECHT iets voor je betekenen en dat doe ik met de online training "Routine Discipline."


WAT IS ROUTINE DISCIPLINE?


Als ondernemer, coach en werknemer is discipline in het sporten belangrijk, vooral in het consistent zijn op social media. Sport gebruik ik als metafoor, maar is ook belangrijk wanneer je voor de camera wilt gaan spreken. Mensen oordelen elkaar aan de hand van het kaft van de boek, daarna kijken ze dieper. Maar op social media is het oppervlakkig en willen we het uiterlijk goed hebben. Denk aan je uitstraling, non-verbale communicatie en mimiek. Des te fitter je fysiek bent, des te meer je deze kracht voor de camera in charisma uitstraalt. Deze routine gebruik ik om 7 dagen in de week gemiddeld 5 video's te posten op social media, waarbij mijn zelfvertrouwen hoog blijft door mijn disciplines en routines. In het delen van content en sporten willen we gedisciplineerd blijven en daarom presenteer ik aan jou: "Routine Discipline" het online trainingsprogramma:

Zelfvertrouwen

Discipline

Routine


HOE WERKT HET?


Na bestelling ontvang je 1 e-mail met daarin de instructies. Het online trainingsprogramma bestaat uit 3 video's en ik als stok achter jouw deur: