Je bent 1 video verwijderd van je droombaan


Omdat je je met een video direct onderscheidt van het merendeel van de reacties en je nieuwe opdrachtgever ziet direct wie je bent en dat wekt vertrouwen.

 

Ten tweede omdat je tijdens deze training werkt aan je zelfvertrouwen. Gedurende de training kom je steeds meer te weten over wie je bent, waar je voor staat en wat je precies wilt. Dit maakt dat je in sollicitatie gesprekken dichter bij jezelf kunt blijven en daardoor krachtiger kunt over komen.

Storyciteren is een samenvoeging van solliciteren (jezelf presenteren/pitchen) en storytelling door middel van video. En het is veel meer dan een sollicitatie via video, want je.....

Onderscheid je van de andere sollicitanten.Ontvang je geen afwijzingen meer, maar uitnodigingen! Weet je wie bent, waar je voor staat en wat je wilt. Krijg je een permanente boost in je zelfvertrouwen. Weet jij dat je die topbaan waard bent en trek je vanzelf de juiste werkgever naar je toe.


100% garantie op jouw droombaan met video.


Op de top van de Corona crisis (de eerste golf) ben ik ontslagen door mijn werkgever. Ik wilde zo snel mogelijk weer aan werk komen, maar dat valt niet mee. Ik ben 53... Het was Corona tijd, dus hoe onderscheid je je dan van andere sollicitanten? Toen zag ik de mogelijkheid om de cursus Storyciteren te doen.

 

Ik heb me daarvoor ingeschreven en in oktober heb ik de cursus gevolgd. En kort daarna ben ik 4 brieven gaan schrijven met 4 filmpjes en dat heeft geresulteerd in 3 uitnodigingen en 2 banen.

 

Mijn advies: ga die cursus 'Storyciteren' doen. Het maakt het verschil. Heel veel succes!"


Webinars


Onze webinars zijn altijd een feest vol met inspiratie voor jouw volgende stap! Een duurzame transformatie en een fundering van je personal brand.

 


Outplacement


Wil jij een duurzame oplossing bieden aan jouw mensen in een outplacementtraject? Als je alles hebt geprobeerd om de zaak te redden, is de allerlaatste, gelijk ook de moeilijkste beslissing, mensen laten gaan. Om de zaak overeind te kunnen houden, is het soms onvermijdelijk om deze keuze te moeten maken. Mensen te laten gaan, die hard hebben gewerkt, inzet en betrokkenheid hebben getoond. Dat doet pijn. Soms werken deze mensen al zo lang bij je, dat ze geen idee hebben wat ze moeten doen. Ze hebben het gevoel dat er geen licht is aan het einde van de tunnel. Maar die is er natuurlijk wel, voor iedereen! Het heftige nieuws moet eerst verwerkt worden, zodat de deur naar een nieuwe wereld weer op een klein kiertje kan.

Storyciteren

We zijn geen outplacementbureau. Door diverse elementen verwerkt in onze training Storyciteren, krijgen mensen weer vertrouwen in zichzelf en in de toekomst. De training is een combinatie van storytelling en solliciteren door middel van video. Storyciteren als onderdeel van je outplacementtraject, vergroot de kans dat je medewerkers snel een nieuwe baan vinden. Want Storyciteren is niet alleen het maken van een video pitch ter versterking van je cv, maar het is een bewustwordingsproces. Deelnemers worden zich meer bewust van wie ze zijn, waar ze voor staan, wat ze willen en wat ze uitstralen. Door deze ontwikkeling zitten ze met meer vertrouwen in een sollicitatiegesprek en is de kans van slagen significant groter. Door de video zijn ze onderscheidend in hun presentatie, waardoor ze sneller uitgenodigd zullen worden.

 

Wat levert het op

Meer zelfkennis en daardoor meer zelfvertrouwen, waardoor deelnemers krachtiger in het sollicitatie proces zitten.

Een krachtige video pitch die ze kunnen gebruiken als bijlage bij hun sollicitatie.

Deelnemers worden aantrekkelijk voor werkgevers en zullen uitnodigen gaan ontvangen voor vacatures.

Ze ontvangen tips waarmee ze hun LinkedIn Profiel aantrekkelijk kunnen maken voor potentiële werkgevers.

Praktische info

De training duurt een dagdeel

De groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 8 mensen.

Marko Bajic (Professioneel Video-Trainer) en Hella Bolte (Strategisch Recruitmentpartner) hebben hun krachten gebundeld en komen graag op locatie de training verzorgen.

De kosten bedragen 1149 euro (ex btw en inclusief reiskosten en voorbereiding) per dagdeel en onafhankelijk het aantal deelnemers. Voor jullie organisatie wordt er een besloten Facebookpagina aangemaakt, waarin de deelnemers na afloop hun video’s kunnen delen en ze gerichte en effectieve feedback ontvangen.

 


Studenten training


Het gaat er niet om wat je wilt worden, maar wie je wilt zijn en wat je de wereld gaat brengen. En hoe je dat op een krachtige manier kunt overbrengen en anderen kunt inspireren, bijvoorbeeld door middel van video.

 

In deze training leer je jezelf beter kennen. We gaan samen op zoek naar jouw kern. Zodat je jezelf van daaruit krachtiger neer kunt zetten op video en daarmee je kans op een stage, afstudeeropdracht of baan vergroot. Het begint allemaal met jou! Wat je uitstraalt, trek je aan! Storyciteren is meer dan het maken van een video bij je cv. Het is een bewustwordingsproces, waardoor je dichter bij je kern komt, jezelf beter leert kennen en daardoor steviger in je schoenen komt te staan. In deze e-course Storyciteren gaan we je meenemen naar binnen, want daar ligt je held heerlijk te slapen. We gaan jouw superheld wakker maken en zorgen dat hij/zij in actie gaat komen.

Als je klaar bent met deze training:

 

Weet je nog beter wie je bent en wat je neer wilt zetten in deze wereld.

Heb je meer zelfkennis en daardoor meer zelfvertrouwen.

Ben je in staat dit goed te verwoorden en te laten zien op video.

Zit je met meer kracht in een sollicitatiegesprek.

Onderscheid je je van andere sollicitanten.

En stuiter je door het huis van de nieuwe energie!

 

 

Deze e-course bestaat uit 4 video’s + opdrachten + werkboek 

 

 1. Introductie

 2. Het wakker maken van je innerlijke superheld.

 3. De techniek en oefenen met video.

 4. De praktijk

 

Ben jij je bewust van de grote toegevoegde waarde van dit proces voor jullie studenten? Niet alleen is het een boost voor hun zelfvertrouwen, maar tevens helpt het hen eigenaarschap te nemen voor hun zoektocht naar een interessante stage, afstudeeropdracht of naar werk.


Cursussen


Overzicht E-course

 

 1. Helderheid over talenten.

 2. Inzicht in jouw kernwaarden.

 3. Wat is jouw WHY?

 4. Dagdromen over jouw droombaan!

 5. In de hoofdrol! Welk verhaal vertel je jezelf?

 6. Storytelling

 7. De Techniek

 8. Je motivatiebrief wordt niet gelezen!

 

 

De E-course Storyciteren draait niet alleen om 1 video sollicitatie en een droombaan. Het is veel meer dan dit, namelijk:

het is een cursus die zelfreflectie en bewustwording bevat. Je gaat jezelf kritische vragen stellen, wat ervoor zorgt dat je nog sterker in je schoenen gaat staan. Sta in je kracht en vertel jouw verhaal en onderscheid jezelf als mens, maar ook als sollicitant!


Het Storyciteren E-BOOK nu helemaal gratis!


Het 4 stappenplan voor de beste video sollicitatie.

Dit is special voor jou gemaakt om kennis te maken met storyciteren. Dit book is een handleiding hoe je meteen kan beginnen met video solliciteren vol met tips en how to do!

 

 

OVER STORYCITEREN


Strategisch recruiter Hella Bolte vertelt hoe Storyciteren is ontstaan.

"Tijdens een van de coachsessies met mijn vaste business coach kwam ik tot de conclusie dat ik meer van mezelf mocht laten zien online. Hoe meer je, als ondernemer, van jezelf laat zien, hoe meer mensen je kennen, je gaan vertrouwen en uiteindelijk met je willen gaan samenwerken. Kennen, vertrouwen en kopen. Dat was de les en dus mocht ik aan de slag met mijn zichtbaarheid.

 

 

Hoe doe je dat?

Niet geheel toevallig kwam ik een video tegen van ene Marko. Hij stelde zich voor als Marko met een K en dit ezelsbruggetje blijkt te werken. Want hij bleef in mijn gedachten. Zijn uitgesproken video’s maakten indruk op me. Hij inspireerde me en was heel vaak online zichtbaar. Ik dacht toen: Het werkt! Doordat ik hem vaak voorbij zag komen, werd hij langzaam een bekende voor mij. Op een dag had hij een leuke onlinetraining, waarbij de deelnemer mocht oefenen met video en hij zou feedback geven. Inmiddels had hij mijn vertrouwen en dus ging ik er voor… Super spannend! Een nieuwe stap voor mij buiten mijn comfort zone. Ik bleek een natuurtalent ;)

Vanuit deze training ontstond een leuk contact en kwamen we erachter dat onze passie hetzelfde was, namelijk mensen vanuit hun kern in hun kracht zetten. Ik doe dat op gebied van recruitment en Marko op gebied van videopresentaties. En zo is Storyciteren geboren! Een combinatie van solliciteren en storytelling.

 

Je bent 1 video verwijderd van je droombaan. Onze samenwerking is nu meer dan 1 jaar oud en ik ben er nog steeds elke dag blij mee.Marko is de jonge hond en komt met grappige innovatieve ideeën. Ik moet af en toe even slikken bij zijn uitgesproken ideeën en elke keer hebben we veel lol met de uitwerking ervan.

We vullen elkaar goed aan, maken prachtige programma’s, helpen mensen terug te gaan naar wie ze in werkelijkheid zijn en hebben al doende heel veel plezier."