VIDEO CONTENT CREATION

Wij maken jou een koning(in) op camera waardoor je consistent met plezier jouw

naamsbekendheid & omzet op social media naar een nieuw niveau brengt! 

 


Wij kunnen je helpen met groeien op YouTube, Instagram, Facebook, LinkedIn en TikTok:

 

▶ Leer wat video storytelling is en inspireer jouw doelgroep

▶ Word comfortabel jezelf voor de camera

▶ Video content munitie & ideeën (shorts)

▶ Social media marketing & sales

▶ Naamsbekendheid vergroten & omzet

▶ Short video's bedenken, filmen en bewerken

▶ Portret & omslag foto's voor LinkedIn of andere social media.

▶ Grafisch vormgeven van logo, flyer, visitekaart, omslag, thumbnail

▶ Professionele Make-up voor alle gelegenheden ook zakelijk

 

 

VIDEO CONTENT MASTERY

L E E R   H E T  Z E L F


Informeren, inspireren en entertainen gecombineerd in elke 15-30 seconden video die je op LinkedIn, Instagram of TikTok deelt!

 

Op social media hebben we het soms erg naar ons zin, veel video's komen voorbij. Het is lachen maar ook vaak zeer inspirerend en motiverend. Maar hoe doen ze dat toch en hoe blijven ze maar ideeën hebben om leuke video's te maken. Bekijk de ervaringen

 

 

Wat leren wij jou?

  • Het 5 WIE model: hoe vertel je kort en krachtig variërend jouw verhaal?

  • Oneindige munitie aan inspirerende content ideeën

  • Video Storytelling, ja het is anders dan spreken voor een groep

  • Informeren, inspireren en entertainen in 15, 30 of 60 seconden video's!

  • Video-editing en dat binnen 5 tot 15 minuten met de app 'InShot'

Wat krijg je?

  • Minimaal 3 professioneel gefilmd en bewerkte video's, inzetbaar voor op LinkedIn, Instagram en TikTok.

  • De vaardigheid om binnen 5 tot 15 minuten een video te kunnen bedenken, filmen en bewerken.

  • Video storytelling training, anders dan standaard storytelling.

 

Ben je benieuwd naar hoe we dit bij jou kunnen realiseren? Plan dan een vrijblijvend gesprek!


REVIEWS 

⋆⋆⋆⋆⋆

 

Nynke Dijk

Authenticiteit coach

Reconstructed Coaching pakket 

 

In 2022 heb ik bij Marko een Queen on Screen traject gevolgd. Mijn doel was om meer met reels/video te doen op de social media en om mensen/mogelijke klanten van buiten mijn netwerk aan te trekken. In week drie van het traject was Tik Tok aan de beurt. Bij de derde post, een filmpje van 9 seconden over empowerment, dat opgenomen werd in de woonplaats van Marko, ging ik viraal. Inmiddels heb ik 10 miljoen weergaven op mijn posts, en er zitten 3 filmpjes bij die samen 5 miljoen weergaven hebben.

 

Ik heb op dit moment bijna 19.000 volgers, ben benaderd door De Leeuwarder Courant, 3FM, een Tiktok marketing bureau en er staan nog meer leuke dingen op de rol. De bezoekersaantallen op mijn website zijn enorm toegenomen. Het traject bij Marko heeft uiteindelijk ook een nieuwe website voor empowerment opgeleverd, onder mijn Tiktok naam: Ikbennynke.nl.

 

 
 
 

 

Zahra Valke-verheul

Life coach

Reconstructed Coaching pakket

 

Ik ben met Marko in contact gekomen nadat ik mijn allereerste video ooit had gedeeld op Social Media. Eigenlijk had ik voor mezelf al besloten dat dit een eenmalige actie zou zijn, maar Marko liet mij inzien dat het juist heel waardevol kon zijn om een boodschap over te kunnen brengen op video.

 

Hier zit zeker een kern van waarheid in en als zelfstandig ondernemer moet je soms nieuwe dingen proberen vind ik, dus ik besloot om met Marko samen te gaan werken. Wat een geweldige man met een prachtig en puur hart! Marko gaf me het gevoel dat hij mij écht zag en ik voelde me serieus genomen als ik mijn onzekerheden met hem besprak.

 

Doordat ik me zo veilig voelde tijdens zijn begeleiding heb ik echt maximaal kunnen leren en begon ik het opnemen van video's zelfs leuk te vinden! Wie had dat gedacht, haha. Lieve Marko, bedankt voor wie je bent en blijf altijd trouw aan jezelf zoals je dat nu doet. Bedankt voor de waardevolle samenwerking en keep up the good work!

 

 

 

 

Alexander van Hedel

Leiderschaps coach

Reconstructed Coaching pakket

 

Marko heeft hart voor zijn werk en bedrijf en zet zich daar enorm voor in. Hij straalt, is enthousiast en weet mensen te overtuigen. Met grote gedrevenheid, passie en ondernemerschap weet hij (zijn nieuwe) producten en diensten te realiseren die hij deelt met zijn netwerk en klanten.
Marko staat open voor out- of de box denken, waardoor er interessante en innovatieve ideeën ontstaan, die zowel mensgericht als commercieel aantrekkelijk zijn. Marko geeft ruimte voor eigen persoonlijke ontwikkeling en ideeën, waardoor er gewerkt kan worden vanuit eigen kracht, kwaliteiten en resultaten behaald worden. Met veel plezier en genoegen heb ik mogen werken aan mijn ontwikkeling met zijn kennis en inspiratie als motor, dit om te mogen stralen.

Bianca Pijlman- Camron 

Bewustwordingscoach

Reconstructed Coaching pakket

 

Ik kwam via LinkedIn bij Marko terecht. Ik was op zoek naar meer zichtbaarheid en wilde goed leren spreken voor de camera. Na een fijne intake gesprek ben ik met Marko een samenwerking aangegaan. Wat is Marko een topper! En ben ontzettend dankbaar voor onze samenwerking. Marko ik heb ontzettend veel van jou mogen leren. Je hebt een hart van goud en ik heb mogen zien en mogen ervaren de passie en liefde die jij uitstraalt voor jouw vak.

Ik heb jouw zachte kant mogen leren kennen en kan ik ook wel zeggen dat wij veel van elkaar hebben mogen leren. Door bij Marko het Queen on Screen traject aan te gaan. Kreeg ik in know time ongeveer 3 weken 1000+ volgers op TikTok waar al mijn doelgroepen zich bevinden.

Marko als nog bedankt voor onze fijne samenwerking. Mocht jij ook meer zichtbaarheid willen en goed wil leren spreken voor de camera. Dan ben jij bij Marko aan het juiste adres.

Elias Van Loon

Recruiter

LinkedIn profielvideo

 

Ik had een actie gewonnen bij Marko. Deze actie was een gratis LinkedIn profielvideo (en de begeleiding ervan) t.w.v. €100. Het inplannen was wegens mijn drukke agenda een uitdaging op zich, toch bleef Marko steeds data voorstellen om er zeker van te zijn dat ik mijn prijs kon innen.

Tijdens de sessie vroeg Marko om wat meer over mezelf te vertellen. Zonder dat ik het doorhad was hij dit aan het noteren om zo al een mooi concept te maken van de uiteindelijke video (zeer goed als je dit kan doen zonder dat je gesprekspartner dit doorheeft).

Hij gaf me nadien rustig alle tijd om mijn video op te nemen. Nadien bekeek hij de video om nog eventuele tips te geven. Na de sessie kreeg ik de afgewerkte video doorgestuurd, die tevens zeer mooi bewerkt was, en ook het filmpje van hoe Marko dit gedaan heeft.

Ik ben er zeker van dat dit me gaat helpen met LinkedIn Social Selling. Zeker een aanrader!

 

 

 

Helle Rosted 

Mentor and Global speaker

Linkedin profielvideo, Reconstructed Coaching pakket

Online video making has become so common that we can't ignore it anymore. It's used for everything from marketing to private messages. But how do you get started? Overcoming stage fright and feeling confident seeing yourself on video can be a daunting task, not to mention how to get ideas for creating video content?

Don't worry, Marko has an answer to all your questions, and he knows exactly how to challenge you to overcome your insecurity and help you make your best videos. Marko is fun to work with, and he is a good critic who gives suggestions and good feedback.

I would recommend Marko to anyone who is new to making videos or who wants to spice up their video creativity.

Jurre van den Bosch

Director self-employed

LinkedIn profielvideo

 

Ik had aangegeven een linkedin promo filmpje te willen die Marko aanbood.
Dat ging snel en makkelijk. Marko begeleidt je. Eerst een gesprek over wat je voor werk doet, en daaruit haalt hij een inspirerend aspect. Hij helpt je bij het opnemen van het filmpje, zodat er vrij snel ruw materiaal was waar hij een mooi filmpje van kan maken.
Alles ging in een klein uurtje via zoom.
Het resultaat zie je op mijn profiel. Ik ben er blij mee, en dankbaar voor.

 

 

Gerard Klerk

Business coach

Linkedin profielvideo

 

Vandaag kennisgemaakt met Marko. Hij heeft op professionele wijze een LinkedInprofielvideo gemaakt.

Hartelijk bedankt voor de support, coaching on the job. Ik heb er gelijk weer wat bij geleerd. Top!

Ordesia Dahl

Arbeids coach

Reconstructed Coaching pakket

 

Ik was super bang om voor de camera te staan en te spreken. Met de tips van Marko sta ik nu wel stevig in mijn schoenen en durf ik te knallen voor de camera. De coaching die ik van hem kreeg zal ik nooit meer vergeten. Bedankt Marko. Hopelijk kunnen we in de toekomst nog meer voor elkaar betekenen.

B O O S T   J E   Z I C H T B A A R H E I D   &   N A A M S B E K E N D H E I D