Clubhouse strategie: hoe pak je goed Clubhouse aan?

Gepubliceerd op 15 juni 2021 om 20:00

Wat is Clubhouse? "Clubhouse is een social media app die zich puur focust op het voeren van constructieve gesprekken. Alles draait dus om live audio. Dit in tegenstelling tot andere sociale apps, zoals Facebook, Instagram en Twitter, waar het voornamelijk draait om het posten en delen van content"

De focus van de app zit op constructieve gesprekken. Denk aan netwerken.

In dit artikel gaan we Clubhouse vergelijken met een nachtclub en hoe jij deze club zelfverzekerd binnen kan komen.

Iedereen komt naar de nachtclub om 1 reden: AANDACHT. Hierin maakt het niet uit of je liefde zoekt of niet, want het is altijd leuk om gewaardeerd te worden voor wie je bent of zelfs voor jouw speciale outfit van de avond...

Je hebt van die groepen die heel veel plezier blijken te hebben en geen enkel persoon van buitenaf in hun kleine groepje willen toelaten: een gesloten groep.

 

Dit soort mensen zijn in geen enkele club fijn. Vooral niet op Clubhouse. Hierin wil je altijd open-minded zijn en jouw gasten gastvrij laten voelen. Jij bent niet beter dan de ander en de ander is ook niet beter dan jij bent...

En zo zijn er nog 5 overeenkomsten tussen de club en Clubhouse... (lees verder)

5 overeenkomsten tussen de nachtclub en de Clubhouse app

1) Vragen stellen zonder te verwachten zorgt ervoor dat ELK sociaal gesprek waardevol wordt.

2) Wanneer je focust op de ander en minder op jezelf, dan zal je makkelijker interesse weten te wekken.

3) Wanneer je op Clubhouse zonder na te denken je hand omhoog steekt en op het podium komt, dan zal je spontaan is heel leuks of grappigs gaan zeggen.

4) In de club leer je je te mengen in de menigte, op Clubhouse mag je dat ook doen. Onderbreek een ander eens, als je het gevoel hebt niet gehoord te zijn of al minuten lang iets wilt zeggen. Gewoon mengen!
5) Bedank de ander altijd voor de leuke tijd zodat dit een langdurige relatie kan worden.

Zie video:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.